Newborn fotografie om te koesteren

Omdat die allereerste momenten met uw pasgeboren baby echt onvergetelijk zijn, kan u bij Petra Corthout Fotografie terecht voor newborn fotografie in Meldert. Als expert in geboortefotografie creëert Petra pareltjes van portretten om altijd te koesteren.

Ga voor een newborn sessie

Newborn fotografie gebeurt in de eerste weken na de geboorte, meer bepaald binnen de twee à drie weken. In deze periode is uw baby – na negen maanden in de buik – het nog gewend om heel lief in allerlei mooie poses te blijven liggen. Deze poses vormen bovendien het unieke kenmerk van echte newborn fotografie.

Klein wonder voor de lens

Bij het maken van newborn foto’s legt Petra de nadruk op de liefdevolle interactie tussen de ouders en de baby, indien gewenst in combinatie met de accessoires van uw voorkeur. Het is ook mogelijk om deze foto’s te gebruiken voor een uniek en gepersonaliseerd geboortekaartje.

Graag een newborn fotoshoot inplannen of wenst u misschien ook uw zwangerschap vast te leggen op beeld? Neem dan vandaag nog contact op met Petra Corthout Fotografie in Meldert.