Talent en creativiteit voor zwangerschapsfotografie

Net zoals newborn fotografie staat bij zwangerschapsfotografie in de studio van Petra in Meldert de liefdevolle relatie tussen de aanstaande ouders en de baby in de buik centraal. Het prille begin van een nieuw gezinsleven weet Petra dan ook keer op keer vast te leggen op foto.

Genegenheid om voor altijd te herinneren

Uw zwangerschap is een periode die sneller gaat dan u zelf beseft. Een herinnering die u altijd bij blijft. Het laten vastleggen van uw zwangerschap op foto zorgt ervoor dat u jaren later kan terugkijken naar die speciale momenten en ze als het ware opnieuw beleven.

Focus op de bolle buik

Bij zwangerschapsfotografie neemt de zwangere buik een centrale plaats in. Spelen met het licht laat daarbij uw ronde buik heel mooi uitkomen. Uiteraard is ook de papa van harte welkom in de studio om het gezinsplaatje te vervolledigen. Graag een zwangerschapsfotoshoot combineren met een familieportret waarbij ook de broertjes en zusjes aanwezig zijn? Neem gerust even contact op met Petra Corthout Fotografie in Meldert en informeer naar de mogelijkheden.